Πολλά έχουν ειπωθεί για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στη σκηνή του Μάλμε στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Ωστόσο, την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για τον Φωκά Ευαγγελινό.

Οι Θανάσης Αλευράς, Μαρίνα Σάττι, Ζερόμ Καλούτα και Φωκάς Ευαγγελινός.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον γνωστό χορογράφο την περασμένη εβδομάδα και τον είδε δυσαρεστημένο με τα όσα συνέβησαν. «Τον είδα την περασμένη Τρίτη. Στενοχωρημένος ήταν, δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, που δεν κουτσομπολεύει και δεν μιλάει παρασκηνιακά».

Και η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Μου είπε ότι στενοχωρήθηκε και με τη θέση και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα Σάττι, επειδή είναι ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός, χορεύτρια είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του κομματιού Zari. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα. Μου ξεκαθάρισε ότι μια χαρά, τη θαυμάζει πολύ τη Μαρίνα αλλά όντως είχε τα δικά της από την αρχή ζητούμενα για κάποια πράγματα πώς ήθελε να γίνουν και να παρουσιαστούν. Είχε άλλη ιδέα, άλλη πρόταση ο Φωκάς και δεν παρουσιάστηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ