Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολιάστηκε η παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνει θέση.

«Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα “έχει”, δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω. Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Κώστας Τσουρός με τη σειρά του τόνισε: «Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;». Τότε η Φλορίντα Πετρουτσέλι συνέχισε: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της.

Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ