Η Φιλοθέη Μωβ, η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή έκανε κάποιες δηλώσεις στη κάμερα της «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συναυλία που έγινε για τον σπουδαίο τραγουδιστή και δεν καλέστηκε.

Συγκεκριμένα, η Φιλοθέη Μωβ ανέφερε ότι: «Δεν πήγα γιατί δεν προσκλήθηκα. Το έμαθα μέσω Facebook. Έπρεπε να υπογράψω όμως για τη συναυλία και υπέγραψα γιατί ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία, παρόλα αυτά υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο να μην υπογράψω.

Ο Αντώνης είχε πει δημόσια σε μια συναυλία στον Ταύρο πριν από τον θάνατό του ότι αφήνει “ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και την οικογένειά μου” να κάνουν συναυλία μετά θάνατον. Σε αυτή τη συναυλία υπήρχε το “Όλοι μαζί μπορούμε” που ήταν φιλανθρωπικό.

Δεν χρειάζεται επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη. Η επικοινωνία διακόπηκε γιατί με κλείδωσαν έξω από το σπίτι κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016. Δεν σεβάστηκαν και θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη την επιλογή του πατέρα τους. Η Δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Κάποια στιγμή θα λυθούν οι διαφορές στα δικαστήρια, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις με τα παιδιά αλλά έφυγε ο άνθρωπος που κρατούσε τις ισορροπίες.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταλήξει ο Αντώνης έτσι, αρνούμαι να δεχτώ αυτή την απώλεια. Πήγαινα πολύ συχνά στο νεκροταφείο αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είναι αδύνατο να χωρέσει τόση ενέργεια σε ένα τόσο μικρό μέρος. Τώρα πηγαίνω εθιμοτυπικά. Είμαι καλά στη ζωή μου αλλά δεν έχω ξανά παντρευτεί».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βαρδής: Η στιγμή που ξεχώρισε από τη συναυλία του πατέρα του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ