Μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο έργο του συνθέτη Αντώνη Βαρδή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Το live «Με μια αγκαλιά τραγούδια» ήταν μια πρωτοβουλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Στη συναυλία συμμετείχαν αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλοι.

Ενώ ήταν πολλές οι στιγμές που συγκίνησαν τον κόσμο, ο Γιάννης Βαρδής ξεχώρισε τη στιγμή που παρευρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης στη συναυλία γιατί γνωρίζονται από παιδιά. Και συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βαρδής έγραψε:

«Μια απ τις πιο συγκινητικές στιγμές για μένα ήταν αυτή η στιγμή (η στιγμή της χαρούλας είναι μια κατηγορία μόνη της). Προσωπικά για μένα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στη συναυλία. Πέρα απ την αγάπη που έχει προς τον πατέρα μου, είναι και η σχέση που έχουμε μαζί. Γνωριζόμαστε από μωρά, βλεπόμασταν και κάναμε παρέα ως παιδιά και μετά ήρθε η συνεργασία μας στη Θεσσαλονίκη με τους πατεράδες μας και με το κομμάτι “Τα καλύτερά μας χρόνια είναι τώρα». Τώρα δουλεύουμε μαζί. Πάντα υπήρχε αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας. Η σχέση δυο ανθρώπων αποτυπωμένη λοιπόν σε μια εικόνα».

Διαβάστε επίσης: Χάρις Αλεξίου: Το γράμμα στον Αντώνη Βαρδή – «Μακάρι να ένιωσες πόσο πολύ σε αγάπησα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ