Μια συνέντευξη της Super Κικής στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» στάθηκε η αφορμή για να αποκαλύψει η Φελίσια Τσαλαπάτη την άγνωστη συνάντηση που είχε με τη Ζήνα Κουτσελίνη και να μιλήσει για το παρασκήνιο της παρελθοντικής παρεξήγησης.

Συγκεκριμένα την περίοδο που εργαζόταν η Φελίσια Τσαλαπάτη με την Super Κική στο The 2night show, μια συνέντευξη με τη Ζήνα Κουτσελίνη οδήγησε σε ρήξη.

«Η Κική δεν είναι απλά ειλικρινής, δεν έχει τίποτα άλλο από ειλικρίνεια. Δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο, δεν φιλτράρεται τίποτα. Ό,τι σου λέει, ό,τι βλέπεις, αυτό είναι», ανέφερε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην αρχή ο κόσμος είχε τρομάξει με αυτό που θα κάναμε. Καλούμασταν να κάνουμε κάτι που είχαν κάνει τα αγόρια, στα πλαίσια του είμαστε κάφροι και ίσως ο τρόπος και ο λόγος να ήταν πιο hardcore από αυτό που έχει συνηθίσει η τηλεόραση.

Εγώ ήμουν λίγο το πιο ήρεμο στοιχείο μέσα σε αυτήν την τριπλέτα και θέλω να πω ότι όταν βγήκε η συνέντευξή της στον “αέρα”, όντως η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Αυτό που λέγαμε όλοι είναι ότι δεν κρίνουμε ξανά ένα παιδί από το εξώφυλλό του. Ήταν η στιγμή της ζωής μου που το αισθάνθηκα περισσότερο από ποτέ».

«Κάπως χαλάστηκαν οι αύρες»

Όσον αφορά τη συνάντησή της με τη Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε: «Πρόσφατα συνάντησα σε ένα event τη Ζήνα Κουτσελίνη, στην τουαλέτα. Της είπα “γεια σας, είμαι εγώ που πριν καιρό..” και μου απάντησε “το ξέρω. Θυμάμαι ότι δεν είχες πει κάτι, δεν είχες εμπλακεί”. Δεν ανταλλάχθηκαν λόγια ή κουβέντες ή προσβολές, απλώς δεν ταιριάζουν όλοι οι τρόποι των ανθρώπων σε όλους. Εγώ μπορεί να αισθανθώ προσβλητικά με τον τρόπο που μου μιλάς και εκφράζεσαι, χωρίς αυτό να πηγαίνει προς εμένα. Ξεκίνησε η συνέντευξη κανονικά και πήγαινε ομάλά σχεδόν ολόκληρη. Κάπως χαλάστηκαν οι αύρες, αλλά χωρίς να γίνει κάτι προσβλητικό από τη μία μεριά στην άλλη. Δεν ανταλλάχθηκαν λόγια, ήταν έντονο το κλίμα της ενόχλησης. Δεν ήταν κάτι προσωπικό, ήταν η κακιά στιγμή που πήρε μεγάλη έκταση».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Φελίσια Τσαλαπάτη στο okmag: «Ο κόσμος θέλει να δει μια παρέα που περνά καλά για να ενταχθεί σε αυτή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ