Ο μεγάλος τελικός του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5/7 με νικητές τον Γιάννη Σεβδικαλή και τη Σοφία Κουρτίδου.

Το χθεσινό live του J2US είχε πολλές εκπλήξεις, καταπληκτικές ερμηνείες, συγκίνηση αλλά και τους μεγάλους νικητές που αφιέρωσαν το τρόπαιο σε όλον τον κόσμο.

Ο Φειδίας θέλησε να πει μερικά λόγια για τον τελικό του J2US και να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που στήριξε τον ίδιο και τον Σωτήρη και στα 17 live.

J2US – Τελικός: Οι μεγάλοι νικητές είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου – Οι εμφανίσεις τους

Ο Φειδίας έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να περιγράψει τα συναισθήματά του μια μέρα μετά τον τελικό του J2US:

«Χθες δεν πρόλαβα να κάνω βίντεο γιατί γινόταν χαμός. Μπορεί να μην πήραμε το έπαθλο αλλά πήραμε κάτι πολύ σημαντικό που είναι ο θαυμασμός και η αγάπη σας και χίλια ευχαριστώ γι΄αυτό. Χωρίς εσάς δεν θα φτάναμε στον τελικό. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που ήταν δίπλα μας, πίσω από τις κάμερες, για όλη αυτήν τη δουλειά. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη για αυτήν την ευκαιρία που μας δόθηκε που είναι η αρχή και η αρχή μένει πάντα αξέχαστη. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ περάσαμε απίστευτα, ήταν τεράστιο ταξίδι και θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Τώρα το έπαθλο δεν έχει καμία σημασία, το μετά έχει σημασία και τώρα ξεκινούν όλα».

Το μήνυμα στους νικητές, Γιάννη Σεβδικαλή και Σοφία Κουρτίδου

Στη συνέχεια, ο Φειδίας θέλησε να στείλει και ένα δημόσιο μήνυμα στους μεγάλους νικητές του J2US, Γιάννη Σεβδικαλή και Σοφία Κουρτίδου.

«Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη και στη Σοφία! Ο Γιάννης ήρθε να μας θυμίσει πως πρέπει να χαμογελάμε κάθε πρωί που ξυπνάμε, να μην τα παρατάμε στα δύσκολα και μπορούμε να τα κατακτήσουμε όλα αν πιστεύουμε στον εαυτό μας. Παιδιά σας αγαπώ και σας αξίζουν τα καλύτερα».

Η ανάρτηση του Σωτήρη και το δώρο που έλαβαν μετά τον τελικό

Και ο Σωτήρης που είχε coach τον Φειδία θέλησε να πει δημόσια ένα ευχαριστώ στον κόσμο αλλά και να δείξει το υπέροχο δώρο που έλαβε το οποίο ήταν ένα βραχιόλι που έλεγε J2US The Winners.

«Με αφορμή αυτό το δώρο από χθες, θέλω να πω πως “ναι είμαστε νικητές” γιατί έχουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δείχνετε την αγάπη σας με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Διαβάστε επίσης: J2US – Τελικός: Λύγισαν πάνω στη σκηνή ο Σωτήρης και ο Φειδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ