Εκτός «Φάρμας» βρίσκεται πια ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν από τα ονόματα έκπληξη του φετινού κύκλου του ριάλιτι του ANT1 ήταν ο πρώτος που αποχώρησε. Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Αναστασία Γκεργκελεζίου, αλλά τελικά έφυγε από το παιχνίδι χωρίς καν να γίνει η μονομαχία.

Το okmag είχε γράψει, λίγο πριν από την πρεμιέρα της «Φάρμας» πως ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το ριάλιτι. Το ρεπορτάζ, μάλιστα ανέφερε πως ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά έπειτα από έναν καβγά και την παραβίαση των όρων του παιχνιδιού.

Απόψε λοιπόν, ο Σταμάτης Γαρδέλης έλειπε από το βραδινό συσσίτιο. Ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε στο αγρόκτημα και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δεν θα γίνει μονομαχία με την Αναστασία, καθώς ο Σταμάτης αποχώρησε.

«Ο Σταμάτης απουσιάζει που σημαίνει ότι μονομαχία δεν θα γίνει. Χωρίς να έχεις αγωνιστεί είσαι η νικήτρια και παραμένεις στη Φάρμα» είπε ο Σάκης τανιμανίδης. Ο παρρουσιαστής αρκέστηκε στο να αναφέρει πως ο Σταμάτης γαρδέλης είναι καλά στην υγεία του και δεν έδωσε λεπτομέρειες για την αποχώρησή του.

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων εξελίξεων, όμως, το twitter πήρε «φωτιά» και τα σχόλια ήταν πολλά. Ο Σταμάτης Γαρδέλης και η αποχώρησή του έγιναν θέμα συζήτησης στα social media.

Τα σχόλια στο twitter λίγο αφότου ανακοινώθηκε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ