Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή του Ντέμη Νικολαϊδη και έχει αρχίσει ήδη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media. Ο λόγος για τη Φανή Σπυριδάκη την εντυπωσιακή ξανθιά κυρία που είδαμε μαζί του στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από κοινή εμφάνισή τους την περασμένη Κυριακή σε ταβέρνα στο Πέραμα. ¨Οπως αποκάλυψε μάλιστα η εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ποια είναι όμως η νέα γυναίκα στ ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη;

Η Φανή Σπυριδάκη ασχολείται με τον χώρο της εστίασης και είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που ταξιδεύει συχνά και έχει βαθιές γνώσεις στη γαστρονομία. Είναι συνιδιοκτήτρια του μπιστρό Noel στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και του Blue Oyster. Πολλοί αναφέρουν ότι είναι η ψυχή του Νόελ και συχνά φέρνει καινοτόμες ιδέες και αλλαγές στο εντυπωσιακό μπιστρό. Όσο για το Blue Oyster στην οδό Κολοκοτρώνη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναλάβει μέχρι και τον ρόλο DJ στο μαγαζί.

Η ίδια αφού τελείωσε το σχολέιο στη Θεσσαλονίκη έφυγε για τη Σορβόννη στη Γαλλία, όπου έκανε σπουδές στο θέατρο και στην επικοινωνία. Έχει ταξιδέψει πολύ και φυσικά έχει περάσει από γνωστά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά και αγορές με πρώτες ύλες και ξεχωριστά εδέσματα.

Τηλεοπτικά την έχουμε δει να κάνει guest εμφάνιση στο MasterChef, αλλά και στους Singles. Στο παιχνίδι μαγειρικής είχε συμμετάσχει το 2018 σε μια από τις ομαδικές δοκιμασίες και είχε εντυπωσιάσει παίκτες και κριτές. Η Φανή Σπυριδάκη είχε βρεθεί ως guest στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του δεύτερου κύκλου του MasterChef στο Star, όπου είχε κερδίσει ο Τιμολέων Διαμαντής.

Φωτογραφίες: Facebook/ Fani Spyridaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ