Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα πως ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγοπούλου, το ειδύλλιό τους όμως δεν κράτησε πολύ. Και όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο πρώην ποδοσφαιριστής εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με μια εντυπωσιακή ξανθιά κυρία.

Ο λόγος για τη Φανή Σπυριδάκη που είχαμε δει πριν από τέσσερα χρόνια και στο MasterChef. Η Φανή Σπυριδάκη δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και είναι συνιδιοκτήτρια του μπιστρό Noel στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και του Blue Oyster. Έχει κάνει σπουδές θεάτρου και επικοινωνίας στη Σορβόννη αλλά και υποκριτικής στην Ελλάδα.

Η ίδια είχε εμφανιστεί το 2018 σε μια από τις ομαδικές δοκιμασίες του MasterChef και είχε εντυπωσιάσει παίκτες και κριτές. Έχει κάνει ένα πέρασμα και από τη σειρά Singles, ως guest εμφάνιση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παρουσιαστής της Nova και η Φανή Σπυριδάκη έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα στην κοινή έξοδό τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ