Σε γεφύρι της Άρτας μετατρέπεται το τηλεοπτικό μέλλον του “Πρωινού” του ΑΝΤ1, αφού όλα δείχνουν πως τίποτα από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε δεν θα ισχύουν την επόμενη σεζόν. Η Φαίη Σκορδά, έχοντας έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι, θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής. Το μεγάλο δίλημμα της παρουσιάστριας, είναι αν θα πρέπει ο Γιώργος Λιάγκας να συνεχίσει να είναι στο πρωινό μαζί της ή να κάνει μια δική του εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου ή να ψάξει για άλλη τηλεοπτική στέγη αφού στις 9 Ιουλίου η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 τελειώνει.

Η τηλεοπτική επανένωση του πρώην ζευγαριού δεν προσέλκυσε το κοινό, όπως ευελπιστούσαν οι υπεύθυνοι του καναλιού, με συνέπεια να πρέπει εκείνη τώρα να “βγάλει τα κάστανα από την φωτιά”. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον πρώην σύζυγο της είναι εξαιρετική, ωστόσο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει με ένα “ναι” ή ένα “όχι” να απαντήσει αν θέλει να βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας του χρόνου μαζί της. Το κανάλι αφού έκανε δεκτή την σκέψη της για επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό, της πετάει το γάντι ώστε εκείνη να έχει την τελική ευθύνη.

Το δίλημμα για την Φαίη Σκορδά είναι μεγάλο. Αν τελικά ο Γιώργος Λιάγκας φύγει από το πρωινό, οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη με τον παρουσιαστή να φλερτάρει με μια εκπομπή που θα ακροβατεί ανάμεσα στο gossip και το infotainment, κάτι που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως  παίρνει συναινετικό διαζύγιο με τον ANT1 και θα βρεθεί στην Ελένη Μενεγάκη.  Η Νάνσυ Παραδεισάνου, που δεν θα είναι στο πρωινό, καλοβλέπει την ιδέα να βρεθεί με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και εφόσον γίνει η μεσημεριανή εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ο Τάσος Τεργιάκης παραμένει στο δυναμικό της εκπομπής, ενώ όπως έχουμε ξαναγράψει, η Φωτεινή Πετρόγιαννη έχει κλείσει για το πάνελ τη νέα σεζόν. Εκτός από πρόσωπα που θα αποτελούν την παρέα του πρωινού, η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη, που παρά τις πρωτόγνωρες χαμηλές πτήσεις του πρωινού του ΑΝΤ1, παραμένει στην εκπομπή, ψάχνει και δημοσιογράφους για να στελεχώσει την ομάδα της. Σταθερή αξία η Λίτσα Πατέρα που παραμένει στις επάλξεις του πρωινού ενώ για την θέση του μάγειρα της εκπομπής γίνονται casting.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ