Φαίδρα Δρούκα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και για τη μητρότητα Η ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση Ok, Boomer και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που την εκνεύριζε στον συνεργάτη και φίλο της, Θοδωρή Αθερίδη.

«Πρόκειται για μια περίπτωση ανθρώπου. Είναι πολύ έξυπνος ο Θοδωρής Αθερίδης. Έχει κάτι το αντιφατικό. Εγώ είμαι πολύ οργανωτική, εκείνος από την άλλη είναι… “το βλέπουμε”, το οποίο μου άλλαξε και λίγο τη ζωή μου, επειδή είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα κρασάρει.

Όταν ξεκινάγαμε τις πρόβες, οι ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί και πολύ γρήγοροι. Είχαμε τύπου 17 πρόβες, που είναι πάρα πολύ λίγες. Μου έλεγε “γιατί κάνεις έτσι; Αν δεν είμαστε έτσι δε θα ανέβουμε”. Εγώ εκνευριζόμουν. Έπεσα στα δικά του νερά και είναι αναγκαίο από μια ηλικία και μετά να το κάνεις» ανέφερε στην εκπομπή, «Καλύτερα αργά».

Όσον αφορά τη μητρότητα, είπε: «Είμαι αγχώδης. Ανακάλυψα ότι δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Όταν δεις ότι κάτι δε σε συμφέρει και δε λειτουργεί, το αλλάζεις. Όταν μεγαλώνεις βλέπεις και ποια πράγματα είναι πιο σημαντικά. Είναι όλα τέλεια; Όχι! Δε γίνεται να είναι όλα τέλεια, κάπου κάνεις πίσω.

Δυο τόσο σημαντικά πράγματα όπως είναι η δουλειά και το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν γίνεται να είναι και τα δύο στην κορυφή, κάτι πρέπει να κάνεις πίσω, τουλάχιστον έτσι έκανα κι εγώ. Είναι μεγάλη απόλαυση να μου δώσεις να αναλάβω κάτι, έχει ένα κράμα άγχους και ηδονής ταυτόχρονα. Είναι το καλύτερό μου. Να ψάχνω να βρω κάτι από το 0, να το οργανώνω.

Μου αρέσει να έχω πρότζεκτ. Θέλω λίστες, αν δεν υπάρχει θα βρω, θα το κάνω. Όταν δεν υπάρχει πρότζεκτ, υπάρχει μεγάλη θλίψη. Τώρα που οδηγούσα βρήκα το επόμενο πρότζεκτ, αλλά δεν μπορώ να το πω, είναι μεγάλο».

Διαβάστε επίσης:
Φαίδρα Δρούκα: Αποκαλύπτει αν μετάνιωσε που άφησε πίσω την καριέρα της, λόγω οικογένειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ