Το πρωί της Πέμπτης ο Snik έκανε τη γυμναστική του στο σπίτι την ώρα που έξω είχε ξεκινήσει να βρέχει. Στην αυλή του σπιτιού του βρίσκονταν τα σκυλιά ενώ βλέποντας αυτή την εικόνα οι followers του έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα.

«Κάποιοι μου στέλνετε βάλε τα σκυλιά μέσα… Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Σκατόψυχοι. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ@στ@ρδοι. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα Story μου κάντε unfollow.

Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια.

Οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας», είπε o γνωστός ράπερ δημοσιεύοντας μια σειρά από βίντεο στα stories του Instagram.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ