Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν το κόσμημά του και όσα ειπώθηκαν στο My Style rocks από τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό εξέφρασε σε ανάρτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε θιγμένος από το επεισόδιο, επισημαίνοντας ότι το κόσμημα δεν παραχωρήθηκε από τον ίδιο.

«Το χθεσινό επεισόδιο του My style rocks αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας μου, και της καλλιτεχνικής μου έκφρασης, και θίγομαι βαθύτατα βλέποντας το δημιούργημά μου να εξευτελίζεται κατά αυτόν το τρόπο. Να διευκρινίσω ότι δεν παραχωρήθηκε από εμένα, αλλά μέσω μιας φίλης που ζήτησε σαν χάρη από το ατελιέ που συνεργάζομαι να δοθεί στην εν λόγω διαγωνιζόμενη (δεν γράφω ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα διότι τις σέβομαι) χωρίς την άδεια ή την έγκριση μου», έγραψε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος για το κόσμημα που φόρεσε στο My style rocks η Αιμιλία Βόντος.

Και συνέχισε: «Πάντοτε υποστήριζα όμως αυτό το σόου βοηθώντας καλόκαρδα τις κοπέλες όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω φιλίας και λόγω του ότι έχω συνεργαστεί με την Acun Medya και έχουμε μια καλή ας πούμε κοινή πορεία. Με πληγώνει που ένα κόσμημα που φωτογραφήθηκε για το διεθνές περιοδικό που εκδίδεται στο Dubai συνδιασμένο με Dior φόρεμα, και με πληγώνει το ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην χώρα μου δεν έχω όχι την αναγνώριση που μου αξίζει, αλλά ούτε καν τον στοιχειώδη σεβασμό».

Επιπλέον, ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε και στον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Θα μπορούσα να γράψω πολλά, όμως εγώ τιμώ την φιλία μου με τοn Στέλιο Κουδουνάρη, τον οποίο πραγματικά σεβόμουν και θαύμαζα, και τον σέβομαι και τον θαυμάζω ακόμα, όπως σέβομαι και τον κύριο Σκουλό. Λυπάμαι πάρα πολύ κυρίως για τους όρους κάτω από τους οποίους πρέπει να ζω σε αυτή την χώρα. Ευχαριστώ το brand @brule_official για την ανθρώπινη στάση τους και επισήμανση των αυτονόητων».

Η ανάρτηση του brand Brule

Η ανάρτηση του brand Brule που υπογράφει το custom made φόρεμα που φόρεσε η Αιμιλία Βόντος στο My style rocks μαζί με το κόσμημα του Περικλή Κονδυλάτου.

Περικλής Κονδυλάτος: Τι συνέβη στο My style rocks με το κόσμημα του;

Η Αιμιλία Βόντος επέλεξε να φορέσει στο My style rocks για το concept της το κόσμημα που έχει φιλοτεχνήσει ο Περικλής Κονδυλάτος. Ωστόσο, οι αντιδράσεις από τους κριτές δεν ήταν οι αναμενόμενες για το look της. «Θα ήθελα να βγάλεις αυτό το πράγμα του “ενός ανθρώπου” από πάνω σου. Γίνεται να φύγει αυτό; Τι είναι αυτό; Είναι ο πολυέλαιος στην είσοδο των Grammys», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος πλησίασε την παίκτρια, αφαίρεσε το κόσμημα και το τοποθέτησε στο πάτωμα.

«Έχει λόγο ύπαρξης είναι το αξεσουάρ που φοράς όταν κάποιος σε περιμένει σπίτι με ρομαντικές διαθέσεις, αλλά εσύ δεν έχεις. Είναι ένας τρόπος να πεις “έχω πονοκέφαλο”. Πρόσεξε μην αρχίσει και περπατάει και φύγει», αστειεύτηκε με αυτό ο Δημήτρης Σκουλός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ