Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής στη μαιευτική κλινική για να γεννήσει και τα τηλέφωνα των οικείων της, μεταξύ των οποίων και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχουν «σπάσει».

«Γειά σας! Θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς. Αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει κι ό,τι είναι θα βγει και θα το πει η ίδια μόνη της. Ειλικρινά για όνομα του Θεού. Να πάνε όλα καλά, αυτό. Τι είναι αυτή η ανθρωποφαγία.

Για όνομα του Θεού! Ποιος θα βγάλει πρώτος το θέμα; Δεν είναι θέμα. Είναι η γέννηση ενός ανθρώπου. Είναι αδιανόητο από τα ξημερώματα αυτό που συμβαίνει στο κινητό μου», είπε εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις ενοχλήσεις που δέχεται από το πρωί της Δευτέρας σχετικά με το αν έχει γεννήσει η Ιωάννα Τούνη.

Από την Κυριακή το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού είχε μεταφέρει ότι η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμα ώρες μπροστά της για να γεννήσει. «Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση.

Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ