Από το πρωί το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη οδικώς για να βρίσκεται δίπλα στην Ιωάννα Τουνη καθώς την Κυριακή το πρωί ξεκίνησαν κάνοντας PCR τεστ ώστε στη συνέχεια να κάνουν εισαγωγή στην ιδιωτική κλινική και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του τοκετού. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε πως η στυλίστριά της Φένια Παναγιωτίδη είναι φίλη του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε επικοινωνία που είχε μαζί του αποκάλυψε ότι η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμα ώρες μπροστά της.

«Να πω πως η στυλίστρια μου, η Φένια Παναγιωτίδη, που είναι προσωπική φίλη του Δημήτρη «Δεν έχει γεννήσει ακόμα Ιωάννα. Έχουνε ώρες ακόμα μπροστά τους. Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση.

Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο”. Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά», είπε η Ναταλία Γερμανού για την Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ