Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος παρευρέθηκε στην απονομή του δίσκου του Ηλία Βρεττού το βράδυ της Δευτέρας.

Αρχικά, η ίδια απάντησε σε σχετική ερώτηση πως δεν παρακολουθεί το Survivor All Star. «Έχω πολύ καιρό να το παρακολουθήσω. Ωστόσο λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή αυτά που διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα».

Μάλιστα σε ερώτηση αν γνωρίζει για το φημολογούμενο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Βαλαβάνη είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Γίνονται πράγματα που γράφονται και λέγονται σε εκπομπές από ανθρώπους που βρίσκονται στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο. Είναι τρελά πράγματα».

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω στα social media φωτογραφίες γιατί έχω πολύ υλικό». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη. Στην Καλιφόρνια ήμασταν. Και δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη, αλλά όλη την παρέα. Νιώθω αμήχανα και άβολα όταν τα sites ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή» κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ