Η 34χρονη δημοσιογράφος και σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Ευριδίκη Βαλαβάνη, ποζάρει με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας στην Κρήτη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και πόζαρε σε μια από τις αγαπημένες της παραλίες όπως έγραψε και η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «Τριόπετρα, Κρήτη. Από τις αγαπημένες παραλίες».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό στο Instagram, αφού από τότε που μπήκε το καλοκαίρι, είναι αρκετές οι φορές που ανέβασε στο account της φωτογραφία με μαγιό. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα πορτοκαλί ολόσωμο και άνετο μαγιό.

Με το ίδιο φόντο πόζαρε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις κοινές τους διακοπές λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά του καθήκοντα στο Mega. O personal trainer και παρουσιαστής θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου. Παρόλο που δέχτηκε προτάσεις και από άλλα κανάλια, εκείνος προτίμησε να παραμείνει πιστός στην περσινή του ομάδα.

«Δεν έχω λόγο να πάω κάπου αλλού. Τρία χρόνια τώρα έχουμε ταιριάξει και τρέφω για τη Σίσσυ αλλά και για όλα τα μέλη της ομάδας αισθήματα εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας. Ξέρω ότι στην τηλεόραση κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά, αλλά εγώ λειτουργώ περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική», είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή του στο OK!.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ