Η Εύη Δρούτσα μίλησε για την καλλιτεχνική της διαδρομή ενώ εξομολογήθηκε πως υπήρχε περίοδος που δεν είχε ούτε ένα ευρώ.

«Δεν έχω βγάλει λεφτά από τα τραγούδια μου. Δεν ζήταγα λεφτά για να γράψω ένα τραγούδι. Ας μην γυρίσουμε όμως στο κομμάτι της αχαριστίας. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, όπως η Έλενα Γκρέκου, που πριν δει το τραγούδι μού έφερε τα χρήματα. Ο Τριαντάφυλλος μού λέει, «να κάνω μια συναυλία για σένα». Και μόνο που το είπε… Επίσης, ο Πασχάλης Τερζής με είχε φωνάξει Χριστούγεννα στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά», αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Από αυτά ζούμε…»

Στη συνέχεια η γνωστή στιχουργός εξομολογήθηκε: «Θα μου πεις, τι είναι αυτό αλλά από αυτά ζούμε! Πώς θα ζήσουμε; Δεν είδα όμως να το κάνει κανένας άλλος. Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και καθόμουν και κοίταγα. Τι μπορείς να κάνεις; Όταν πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου, να έχεις μαζί την αδελφή σου που δούλευε πάρα πολύ, πως θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα; Τότε υπήρχε το καλό πως υπήρχε η IP και αυτό που λένε “τότε μας έκλεβαν” αλλά… πάρτε τώρα λεφτά.

Τότε μας έκλεβαν αλλά σήμερα ποιος είναι που δεν κλέβει; Ευτυχώς που κάναμε την εταιρεία για τα δικαιώματα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Ο Τριαντάφυλλος να έβγαινε με τα “ρολόγια” θα χάλαγε ο κόσμος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ