Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) με την ελληνική συμμετοχή να μην καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/5).

Η Εύη Δρούτσα που μέχρι πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο J2US, ούσα ζευγάρι με τον Μπο, είδε τον ημιτελικό και τον σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού πέρασαν από το κόσκινο της στιχουργού και δεν την εντυπωσίασαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε πολύ χλιαρά τα τραγούδια που ακούστηκαν, και σχολίασε πως αν έβγαινε τη σκηνή ο Τριαντάφυλλος με το «Σπάω τα ρολόγια» θα χάλαγε ο κόσμος και θα γινόταν χαμός.

Πώς της φάνηκε η συμμετοχή της Κύπρου;

Στη συνέχεια σχολίασε το τραγούδι της Κύπρου με τον Άντριου Λάμπρου, λέγοντας πως ο ερμηνευτής έχει πολύ καλή φωνή και ευαισθησία, χωρίς όμως να κάνει βαρετό το τραγούδι του.

Το σχόλιο της στιχουργού για την ελληνική συμμετοχή

Τα σχόλια της Εύης Δρούτσα ήταν αρκετά καυστικά και to the point σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού.

Σχετικά με το ντύσιμο του Βίκτωρα Βερνίκου είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι κοτόπουλου;» και συνέχισε λέγοντας πως δεν καταλάβαινε τι τραγουδάει.

«Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός, αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον 16χρονο καλλιτέχνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ