Η Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη στο «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για το J2US όπου συμμετείχε αλλά και για το Fame Story που επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η σπουδαία στιχουργός για το J2US ανέφερε πως: «Με τον Μπο περάσαμε πολύ ωραία γιατί είχα άγχος μην ξεχάσω τους στίχους και με κρίνουνε γιατί όπως καταλάβατε δεν “σηκώνω και πολλά πολλά”. Δεν θέλω κανείς να μου κάνει χατίρι γιατί ποτέ δεν ζήτησα από κανέναν».

Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της

Η στιχουργός μίλησε για κάποιες δυσκολίες που είχε στην καριέρα της λέγοντας πως η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν εκείνοι που την βοήθησαν. «Οι μόνοι που έχουν “τρέξει” για εμένα όταν περνούσα δύσκολα ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Άντζελα Δημητρίου και για να φτάσει εδώ, έχει περάσει πάρα πολλά».

Για την επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου

Η Εύη Δρούτσα ρωτήθηκε και για την επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου στη μουσική σκηνή λέγοντας πως: «Ο Γιώργος Αλκαίους θα επιστρέψει όταν έρθει η ώρα και έχουμε σκεφτεί τι θα κάνουμε. Όταν ήθελα να “χτίσω” ανθρώπους στη δουλειά, μου έλεγαν “πλάκα μας κάνεις; Με αυτόν θα ασχοληθείς;” Και με τον Τριαντάφυλλο φάγαμε “μπούλινγκ” στην αρχή. Τότε, είχα ζητήσει εγώ προσωπικά να δω τον Γιώργο Αλκαίο γιατί τον “είχαν” σε ένα συρτάρι. Δεν με κέρδισε η φωνή αλλά η ένταση που είχε. Αγαπώ πολύ τον Γιώργο Αλκαίο και τον Τριαντάφυλλο».

Η Εύη Δρούτσα για την επιστροφή του Fame Story

Η Εύη Δρούτσα σχολίασε και την επιστροφή του Fame Story που έρχεται πολύ σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Star: «Είχαμε συζητήσει πριν απο 3 χρόνια με τον Νίκο Κοκλώνη για το Fame Story, που ακόμα δεν είχε πάρει άδεια και είχαμε πει OK. Τώρα ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν δεις κάτι, δεν ισχύει τίποτα».

Για την κόντρα με την Μαρία Ιωαννίδου

Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε και στην κόντρα με την Μαρία Ιωαννίδου λέγοντας: «Πού να θυμάμαι αν είχα κόντρα με την Μαρία Ιωαννίδου στο Fame Story; Και τι έκανε εκεί; Δεν θυμάμαι να ήταν η Μαρία Ιωαννίδου δασκάλα στο Fame Story, αν ισχύει, ας το πει κάποιος άλλος. Μήπως “πηδηχτώ” από το παράθυρο στο τέλος. Οι περισσότεροι λένε ότι είχαν κόντρα μαζί μου, ας λένε ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν».

Η Εύη Δρούτσα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Λιανό

«Δεν έχει βγει κανένας σπουδαίος καλλιτέχνης από μουσικά σόου, μόνο από το Fame Story. Από το Fame Story έχουν βγει σπουδαίοι καλλιτέχνες γιατί είναι σχολή. Στον Κωνσταντίνο Αργυρό λέγαμε ότι δεν είναι καλός και από τότε το έβαλε πείσμα, δούλεψε και είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο Γιώργος Λιανός που έχει καταπληκτική φωνή, πήγε κάπου αλλού αλλά από το Fame Story ξεκίνησε. Το Fame Story σου δίνει τα φόντα».

Διαβάστε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ