Το θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ ανεβαίνει στο καλοκαιρινό Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, από την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Πρόκειται για μία κωμική τραγωδία για τη φιλία, τη μητρότητα, την απώλεια, την οικογένεια και τον έρωτα. Όλες οι γυναίκες βρίσκουν κάτι από τη δική τους ζωή, ενώ οι χαρακτήρες και οι διάλογοι μεταφέρουν μηνύματα, πέρα από οποιαδήποτε στενά κοινωνικά στερεότυπα.

Στην παράσταση παίζουν οι: Άννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Βάσω Γουλιελμάκη, Κατερίνα Μπιλάλη, Κρίστη Παπαδοπούλου, Εύη Δαέλη.

Στην επίσημη πρώτη του έργου, το “παρών” έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών που χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους συντελεστές, όμως, ήταν και αρκετά αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσά τους ήταν και ο πατέρας της νεαρής ηθοποιου Εύης Δαέλη, ο οποίος δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της κόρης του αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη. Αφού, λοιπόν, την καμάρωσε επί σκηνής, στο τέλος την επισκέφθηκε στα παρασκήνια για να την συγχαρεί να φωτογραφηθεί μαζί της.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ