Στο διάσημο τουριστικό θέρετρο των Άλπεων, το Σεντ Μόριτζ βρίσκεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων η Ευγενία Νιάρχου. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και γόνος της της γνωστής οικογένειας μοιράστηκε μερικές γιορτινές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και έστειλε χριστουγεννιάτικες ευχές .

Το χρώμα των γιορτών, το κόκκινο, επέλεξε για να γιορτάσει με την παρέα της η Ευγενία Νιάρχου, με την μάξι φούστα της με παγιέτες να κλέβει τις εντυπώσεις. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω», έγραψε στη λεζάντα από τις εικόνες που μοιράστηκε.

Στις φωτογραφίες της Ευγενίας Νιάρχου από το Σεντ Μόριτζ βλέπουμε στιγμιότυπα με τη μικρή της αδελφή Ηλέκτρα και το αμερικανικής και γαλλικής καταγωγής μοντέλο Καμίλ Ρόου που είναι καλή της φίλη.

Η Ηλέκτρα Νιάρχου έχει μια πιο χαμηλών τόνων ζωή. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την ιππασία και έχει μεγάλη αγάπη στους ιππικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι στον κοσμοπολίτικο χειμερινό προορισμό η οικογένεια Νιάρχου διατηρεί πολυτελές ξενοδοχείο και για αυτό αποτελεί τη σταθερή τους επιλογή. Έχοντας από μικρή αγάπη με τα κοσμήματα και την μόδα, η Ευγενία Νιάρχου, η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, έχει δημιουργήσει τον δικό της οίκο κοσμημάτων με το όνομα Venyx. Μάλιστα, το όνομα Venyx δεν είναι τυχαίο, καθώς προέρχεται από τις λέξεις Venus (Αφροδίτη) και onyx (όνυχας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ