Τα παιδιά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου που δημοσίευσε μια selfie με την κούκλα κόρη της, Θεοδώρα – Ολυμπία. μαμά και κόρη πόζαραν πλάι πλάι έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Ευγενία Μανωλίδου ανέβασε τη φωτογραφία με την κόρη της και έκανε ένα τρυφερό σχόλιο στη λεζάντα της, αναφέροντας: «Το τέλειο κορίτσι μου!».

Η Θεοδώρα – Ολυμπία είναι 23 χρόνων και είναι κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου από τον γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη. Πέρσι, μάλιστα, η κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιό της Αμερικής, με άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Η τελετή αποφοίτησής της είχε γίνει το 2020 διαδικτυακά και η περήφανη μητέρα της είχε κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση εκείνες τις μέρες.

«Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο. Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.

Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η “τελετή αποφοιτήσεως” έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα! Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου για την κόρη της.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει έναν ακόμη γιο, τον Αλέξανδρο από τον πρώτο γάμο της και δυο μικρότερα αγόρια από τον γάμο με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ