Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Κηφισιάς, κρατώντας το μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά είχαν κοντά τους όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά την κόρη που έχουν υιοθετήσει, την Εύα.

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στον χώρο της δεξίωσης μαζί με την κόρη του Εύα. Ο πρώτος ρομαντικός χορός του ζευγαριού ήταν με το τραγούδι All of me του Τζον Λέτζεντ.

Το νυφικό που επέλεξε η Ευγενία Δημητροπούλου

Για την τελετή αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε μια λευκή νυφική δημιουργία σε ρομαντικό ύφος.

Ιδιαίτερο ήταν το ντεκολτέ της δημιουργία αλλά και τα εντυπωσιακά μανίκια με τα απλικέ λευκά λουλούδια με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Μάλιστα στη μέση είχε δέσει μια λεπτή ζώνη τύπου κορδέλα σε μπλε τόνο. Ίσως έτσι η ηθοποιός να θέλησε να τηρήσει το αμερικανικό έθιμο. «Κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε και μια πένα στο παπούτσι σου» είναι η περίφημη ρίμα που ακολουθούν οι νύφες και γαμπροί στο όνομα της τύχης τις μέρες του γάμου τους. Μάλιστα η παράδοση θέλει το μπλε χρώμα να αντιπροσωπεύει την πίστη και την αγνότητα της αγάπης.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ιδιαίτερο νυφικό που επέλεξε – Τα απλικέ λουλούδια και η μπλε πινελιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ