Είναι χρόνια μαζί αλλά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες έγινε ο θρησκευτικός γάμος τους. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης, ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (27/8) με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ακολούθησε η βάφτιση της κόρης τους, Ευαγγελίας. Μάλιστα η μικρή ήταν παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της.

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός σύζυγός της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των φίλων τους και σφράγισαν τον έρωτά τους και την αγάπη τους με έναν θρησκευτικό γάμο.

Μάλιστα για την τελετή αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε η όμορφη ηθοποιός επέλεξε μια λευκή νυφική δημιουργία σε ρομαντικό ύφος.

Ιδιαίτερο ήταν το ντεκολτέ της δημιουργία αλλά και τα εντυπωσιακά μανίκια με τα απλικέ λευκά λουλούδια με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Μάλιστα στη μέση είχε δέσει μια λεπτή ζώνη τύπου κορδέλα σε μπλε τόνο. ίσως έτσι η ηθοποιός να θέλησε να τηρήσει το αμερικανικό έθιμο. «Κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε και μια πένα στο παπούτσι σου» είναι η περίφημη ρίμα που ακολουθούν οι νύφες και γαμπροί στο όνομα της τύχης τις μέρες του γάμου τους. Μάλιστα η παράδοση θέλει το μπλε χρώμα να αντιπροσωπεύει την πίστη και την αγνότητα της αγάπης.

Διαβέστε επίσης:

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου – Οι φωτογραφίες από τον γάμο της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ