Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης, υποδέχθηκαν στην οικογένεια τους την μικρή Εύα. Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι έγιναν γονείς. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος» κοινοποίησε μια φωτογραφία από το Φρίταουν στη Σιέρα Λεόνε, στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με την κόρης της.

Η υιοθεσία της μικρής Εύας είναι ότι ονειρεύτηκε: «Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις».

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Ελένη” είχε ξεκαθαρίσει: «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Βλατάκη, ο οποίος είναι νευροχειρουργός. Εκείνη και ο Στέλιος Βλατάκης, επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Tο καλοκαίρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι μετά τον γάμο έψαξαν, βρήκαν τον αριθμό του συντρόφου της και του τηλεφωνούσαν. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό OK! είπε: «Τον έπαιρναν οι δημοσιογράφοι μετά τον γάμο. Βλέπεις, το τηλέφωνό του υπάρχει στο Ίντερνετ και είναι εύκολο να το βρει κάποιος από την ιστοσελίδα του».

Στην ερώτηση πώς είναι η σχέση με έναν άνθρωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο απάντησε: «Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ωράριο. Είμαστε και οι δυο αυτοδημιούργητοι στον χώρο μας. Δηλαδή δεν υπάρχει από πίσω κάποιο background που μας είχε βοηθήσει ή μας είχε δώσει κάποιες γνώσεις. Νομίζω ότι έχουμε κάνει και οι δύο αυτό που αγαπάμε. Οπότε όλα είναι θέμα ανθρώπου και όχι αν είναι στον ίδιο χώρο με εσένα ή όχι. Με κατανοεί, όπως κι εγώ κατανοώ ότι, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι εύκολο να πάμε σε ένα νησί αν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον καλύψει. Κι αυτό γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να γυρίσουμε στην Αθήνα. Αντίστοιχα κι εγώ μπορεί να δουλεύω ανήμερα Χριστούγεννα, Σάββατο ή μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Νομίζω όμως ότι δεν στέκεται κάποιος εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ