Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, αποκάλυψε το πώς ήρθαν κοντά ενώ εξομολογήθηκε την αντίδραση της μητέρας της όταν έμαθε πως είναι ζευγάρι.

«Είχαμε πολύ ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί, ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχαμε και τις πιο πολλές κοινές στιγμές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς, είχαμε διάφορα. Κάπως νιώθαμε μια οικειότητα και εμπιστοσύνη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε»

Στη συνέχεια η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε, ούτε ανεβάζαμε κάτι στα social media. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι με τον άλλον, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε θα βγαίνουμε με ντουντούκα να το λέμε. Ούτε θα το κρύβουμε».

Όσον αφορά τη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια και τη συμβουλή που της έδωσε είπε: «Θετική είναι, τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν γίνουμε ζευγάρι και μου λεγε: “Τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είπε κάτι, απλά να προσέξουμε μη το λέμε δεξιά -αριστερά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ερωτευμένοι στην Ερμιόνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ