Για καιρό η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δεν παραδέχονταν τη σχέση τους αν και το okmag σας την είχε αποκαλύψει ήδη από τον περασμένο Μάιο. Τον Δεκέμβρη το ζευγάρι μοιράστηκε τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα από προσωπικές του στιγμές και το ταξίδι που είχαν κάνει στην Αράχοβα.

Το φετινό Πάσχα η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης το πέρασαν στην Ερμιόνη στο εξοχικό που διατηρεί εκεί η Εβελίνα Παπούλια. Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τις στιγμές του στο χωριό της Αργολίδας. Ένα από τα στιγμιότυπα περιείχε και μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού με φόντο τη θάλασσα.

Και δεν ήταν η μόνη…

«Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά», είχε δηλώσει η Αφροδίτη Λιάντου πριν από λίγο καιρό μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

Στην Ερμιόνη βρισκόταν και η μητέρα της ηθοποιού, Εβελίνα Παπούλια για τις διακοπές του Πάσχα.

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απέφυγαν να μιλήσουν ξεκάθαρα για τη μεταξύ τους σχέση. Μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε: «Εγώ δεν έχω δει κάτι», με την Αφροδίτη Λιάντου να απαντάει: «Εσύ δεν έχεις δει γιατί είσαι influencer. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ γελάσαμε γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έγραφαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφονται για εμάς. Διαβάζοντάς τα απλά κάνουμε χαβαλέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ