Ήταν σαν σήμερα τον Ιούλιο του 2012 όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και Νικηφόρος Χαραγκιώνης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Μια ρομαντική τελετή όπου το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετρούν μαζί περίπου 15 χρόνια κοινής πορείας και τον Μαϊο του 2015 το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του Βασίλη – Δημήτρη.

Με μια τρυφερή ανάρτηση, η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξομολογείται στο Instagram ότι το ωραιότερο δώρο στη ζωή της ήταν ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης.

«Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια. Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο… εσένα!», αναφέρει στη δημοσίευσή της η ηθοποιός η οποία μοιράζεται δύο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της.

Στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό της στην εκπομπή «Ελένη»: «Εγώ νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Ο θαυμασμός για εμένα είναι πιο σημαντικός και από τον έρωτα- ο έρωτας είναι κάτι που φεύγει.

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 χρόνια, πόσο να μείνω ερωτευμένη; Το ότι τον θαύμαζα από την στιγμή που τον γνώρισα και συνεχίζω να τον θαυμάζω, αυτό είναι που μας κρατάει».

Επιπλέον, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλο παιδί. «Ο σύζυγός μου έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Αν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, αγαπάς και τα παιδιά του. Ο ερχομός του παιδιού με άλλαξε πάρα πολύ. Έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά, δυστυχώς. Ο άνδρας μου με λέει Γερμανίδα. Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ