Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ένα ζευγάρι-υπόδειγμα. Χαμηλών τόνων, χαρούμενο, με δεμένη οικογένεια και ερωτευμένο όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Δημήτρη, που ήρθε στη ζωή το 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας, αφού ο επιχειρηματίας είχε ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμου.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει άψογες σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της, τα οποία αγαπάει σαν να ήταν δικά της. Τον Ιούλιο του 2018, μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10»: «Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Το απόγευμα της Δευτέρας, σύσσωμη η οικογένεια απόλαυσε τις βουτιές της σε πισίνα και μαζί πέρασε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία, αγκαλιασμένοι και φορώντας τα μαγιό τους. «Τα φιλαράκια της ζωής μου…», ήταν το μήνυμα της ηθοποιού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φωτογραφίες: Instagram/evdokia.roumelioti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ