Μετά τον σάλο που προκάλεσε το δημοσίευμα για τη βαθμολόγηση της κυπριακής συμμετοχής από την ΕΡΤ, ήρθε μια ακόμη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ΕΡΤ ήταν αυτή που «μπλόκαρε» το ΡΙΚ και τον νικητή του Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, από τη Eurovision.

Να θυμίσουμε πως το Σαββατοκύριακο βγήκε ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα» όπου ο πρέσβης της Κύπρου, Σταύρος Αυγουστίδης, με επίσημο έγγραφό του, ενημέρωσε τους Κύπριους πολιτειακούς άρχοντες ότι επισκέφτηκε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την 21η Φεβρουαρίου και συνάντησε τον κ. Ζούλα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ζούλας φέρεται να είπε στον πρεσβευτή ότι «όσον αφορά τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου, η ΕΡΤ δεν θα δώσει υψηλή βαθμολογία στην κυπριακή αποστολή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου, Silia Kapsis και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Είμαι μισή από την Ελλάδα και μισή από την Κύπρο. Οπότε νιώθω ότι εκπροσωπώ και τις δύο χώρες. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ. Είμαι εδώ για τη μουσική, για να τραγουδήσω, για την Eurovision και αυτός είναι ο στόχος μου. Αλήθεια δεν ξέρω τι έχει γίνει, η μαμά μου δεν μου τα λέει. Αν ρωτήσεις το ΡΙΚ θα σου πουν. Εγώ είμαι εδώ για τη μουσική και τον χορό. Είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είμαστε μαζί. Μιλάμε με τη Μαρίνα Σάττι, εμψυχώνουμε η μία την άλλη. Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα».

Διαβάστε επίσης: Eurovision: Σάλος με την ΕΡΤ που «μπλόκαρε» το ΡΙΚ και τον νικητή του Fame Story – Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ