Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα στη θάλασσα, την αδικοχαμένη ανιψιά της αλλά και τη μητρότητα.

Για το ατύχημα στη θάλασσα που την έκανε να τραυματίσει σοβαρά το χέρι της ανέφερε: «Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε “Μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό”. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος.

ο ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα».

Μάλιστα, ανέφερε πως είχε και μια αποβολή λέγοντας: «Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω».

Διαβάστε επίσης: Η Έρρικα Πρεζεράκου στο okmag: Πώς άλλαξε η ζωή της τρία χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ