Δεν είναι η πρώτη φορά που η Έμιλι Ρατακόφσκι μιλά για το δυστυχισμένο παρελθόν της. Η καλλονή που από νωρίς έγινε το απόλυτο σύμβολο του σεξ, σε πρόσφατη συνέντευξη αναφέρθηκε στην ανακούφιση που ένιωσε όταν γέννησε τον γιο της. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για το πώς επηρέασε τη ζωή και τη σεξουαλικότητά της η μητρότητα.

Το μοντέλο που έγινε μητέρα πριν από επτά μήνες εξηγεί στο Elle πως η γέννησή του γιου της την έκανε να νιώσει ανακούφιση, συναίσθημα που όπως λέει σίγουρα δεν θα το ένιωθε σε περίπτωση που το μωρό της ήταν κορίτσι.

(Abaca)

Αρχικά, ήθελα κοριτσάκι, όμως όταν έμαθα ότι περιμένω γιο, ανακουφίστηκα. Πιστεύω ότι η γυναίκα σεξουαλικοποιείται από πολύ νωρίς, πριν καν ακόμα μπει στην εφηβεία. Δεν θα ήθελα τα ίδια για την κόρη μου», εξηγεί.

«Θυμάμαι ότι πήγαινα στην Α’ δημοτικού και την ώρα που βρισκόμουν στην κουζίνα, έκανα μία σέξι κίνηση μπροστά στους γονείς μου κι αμέσως με ρώτησαν που το έμαθα αυτό. Τους απάντησα ότι “απλά το έμαθα, αυτό κάνουν οι γυναίκες», λέει η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Στη συνέχεια προσθέτει πως η εμπειρία του τοκετού έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να μάθει να εμπιστεύεται το σώμα της.

«Σιχαίνομαι την ιδέα ότι ξαφνικά γίνεσαι μητέρα κι όλα αλλάζουν. Είναι ένα θέμα που θίγω συχνά. Ότι από παιδί γίνεσαι αντικείμενο του σεξ και μετά μητέρα. Όμως, ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο και εμπιστευόμουν πιο πολύ το σώμα μου παρά τον κόσμο που βρισκόταν γύρω μου και μου εγγυόταν ότι το ήξερε καλύτερα από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ