Στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στέκεται ο Έλτον Τζον και δηλώνει έτοιμος να τη βοηθήσει να ανακτήσει την καριέρα της μετά τις δυσκολίες που πέρασε. Η pop star που κατάφερε μετά από 13 χρόνια να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, δέχθηκε μεγάλη «επίθεση» και τώρα προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες της.

Με αφορμή το νέο single της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που κυκλοφορεί μετά από έξι χρόνια και τη συνεργασία στο ντουέτο με τον Έλτον Τζον με τίτλο Hold Me Closer, εκείνος στέλνει το δικό του μήνυμα στην καλή του φίλη.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήλπιζε ότι το τραγούδι θα γίνει επιτυχία για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της Μπρίτνεϊ και να την εμπνεύσει. να συνεχίσει να φτιάχνει μουσική.

Το ντουέτο των δυο καλλιτεχνών αγαπήθηκε αμέσως, με τα σχόλια στο Twitter ήταν πολύ θετικά. Το κομμάτι βρέθηκε σχεδόν αμέσως στο νούμερο ένα τόσο στο iTunes chart στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας στην Guardian, ο Σερ Έλτον Τζον ανέφερε: «Είναι δύσκολο όταν είσαι νέος. Η Μπρίτνεϊ ήταν καταρρακωμένη. Ήμουν έτσι κάποτε κι εγώ. Ήμουν σε ένα τρομερό μέρος. Τώρα, έχω την εμπειρία να μπορώ να συμβουλεύω τους ανθρώπους και να τους βοηθάω γιατί δεν θέλω να βλέπω κανέναν καλλιτέχνη σε σκοτεινό μέρος. Εκείνη έλειπε τόσο καιρό. Υπάρχει πολύς φόβος εκεί έξω, γιατί έχει προδοθεί τόσες φορές και δεν έχει βγει επίσημα στο κοινό για τόσο καιρό». .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ