Για δεύτερη φορά νοσεί με κορονοϊό η Έλλη Γελεβεσάκη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα story στο Instagram.

«Εμβολιασμένη με 2 δόσεις. Σε λίγες μέρες θα έκανα την τρίτη δόση. Και πέρασα και πριν κάποιους μήνες τον κόβιντ», περιγράφει η Έλλη Γελεβεσάκη. «Πίστευα ότι κατά κάποιον τρόπο είμαι ασφαλής. Λάθος…! Μόλις βγήκα θετική…» Κλείνοντας, στέλνεις τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους. «Να προσέχετε τους εαυτούς σας και πάνω απ’ όλα υγεία εύχομαι σε όλους».

Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που επέλεξαν σήμερα να επικοινωνήσουν μέσα από τα social media τους ότι νοσούν.

«Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική, και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό», περιγράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6, ωραιότατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική», συμπληρώνει.

«Δυστυχώς σήμερα μετά από pcr test βρέθηκα θετική στον Covid. Οι sold out εμφανίσεις που περίμενα με πολύ χαρά στη Θεσσαλονίκη και στο Μόναχο δυστυχώς αναβάλλονται για αργότερα», σημειώνει η Αποστολία Ζώη.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», ανέφερε η Κόνυ Μεταξά στα stories της στο Instagram