Στο εξωτερικό αποφάσισε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μαζί με τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. Η επιστροφή της όμως από τη Γαλλία δεν είχε την ίδια χαρά με αυτή του ταξιδιού της και ο λόγος είναι ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό. Η ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, ο σύντροφός της και επιχειρηματίας δεν νοσεί.

«Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική, και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό», περιγράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6, ωραιότατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική», συμπληρώνει.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν παραλείπει να δώσει και τις συμβουλές της στους διαδικτυακούς της φίλους για να είναι προσεκτικοί. «Παιδιά πραγματικά προσέξτε σας παρακαλώ, έχουμε μπλέξει. Προσωπικά θεωρώ πως τα εμβόλια είναι η μονή προστασία για να μη νοσήσουμε βαριά και παρακαλώ χρονιάρες μέρες μην αφήνετε οι αντιεμβολιαστές σχόλια κάτω από αυτό το ποστ, αχρείαστο είναι να πιαστούμε μαλλί με μαλλί».

Τέλος, έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και μας ενημέρωσε πώς θα περάσει το δικό της «ρεβεγι-off. «Καλές γιορτές σε όλους, προσέξτε τον εαυτό και τους γύρω σας, και εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία και κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από αυτή την πανδημία! Φοράω τα πιτζαμάκια μου και ετοιμάζομαι για το ρεβεγιoff, με ωραιότατη καραντίνα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ