Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είμαι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με το έντερό τους, πάνω από 10 χρόνια. Κατευνάστηκε το όλο θέμα όταν ρύθμισα το θυροειδή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό και στην πάροδο των ετών είδα τι ενοχλεί το έντερό μου σε ό,τι αφορά στη διατροφή, και πώς πυροδοτείται. Όταν στρεσάρομαι έχω δει ότι πυροδοτείται», περιέγραψε η Ελισάβετ Σπανού.

«Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά επηρεάζει τη ζωή μου από τη στιγμή που θα προσέξω τι θα φάω. Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος. Σχεδόν δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Ρυθμίστηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου όταν ρυθμίστηκε καλά ο θυροειδής μου. Έχω πάει πολλές φορές απελπισμένη σε γιατρό για να μου πει πώς θα περάσει», συνέχισε η Ελισάβετ Σπανού.

«Έχω καταλήξει ότι ακόμα και ο πιο καλός διατροφολόγος σου εντείνει το άγχος και σε στρεσάρει. Τα συμπτώματα δεν υποχωρούν όταν σταματήσεις να στρεσάρεσαι αν είναι σε ένταση. Σε εμένα δεν είχαν ποτέ δεν είχαν βοηθήσει ούτε τα προβιοτικά. Έχω πάρει κάποια αντιβιοτικά, τα οποία με βοήθησαν. Τελικά έμαθα να ζω και να το μαθαίνω, να μαθαίνω πώς λειτουργεί το έντερό μου, υπό ποιες συνθήκες και τι μπορώ να κάνω», σημείωσε από την πλευρά της η Ελισάβετ Σπανού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Σπανού, ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον φετινό κύκλο του Survivor και έχει αποκαλύψει ποιον θα ήθελε για νικητή του Survivor αλλά και τις σχέσεις την με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να μπει στο Survivor αλλά και για ποιο λόγο πιστεύει ότι έφυγε τόσο γρήγορα από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Ελισάβετ Σπανού, δέχτηκε μερικές ερωτήσεις από τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εκείνη να τις απαντάει χωρίς κανέναν δισταγμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ