Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον φετινό κύκλο του Survivor Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε για νικητή του Survivor αλλά και τις σχέσεις την με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να μπει στο Survivor αλλά και για ποιο λόγο πιστεύει ότι έφυγε τόσο γρήγορα από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Ελισάβετ Σπανού, δέχτηκε μερικές ερωτήσεις από τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εκείνη να τις απαντάει χωρίς κανέναν δισταγμό.

Κάποιοι από τους followers θέλησαν να μάθουν τη γνώμη της για την Μυριέλλα Κουρεντή για την οποία ανέφερε: «Eίναι καλό παιδί απλά εγώ μάλλον δεν ταιριάζω μαζί της». Άλλη μια ερώτηση που απάντησε ήταν για ποιο λόγο δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι με την ίδια να απαντά: «Mπήκα στο Survivor για να ζήσω αυτή την εμπειρία. ίσως και να ήμουν η μόνη που δεν είχα σκεφτεί να το αξιοποιήσω κάπως συγκεκριμένα μετά».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο λόγος που έφυγε από το Survivor, όπως πιστεύει, είναι γιατί ψήφησε τον Γιωρίκα Πιλίδη, παρόλα αυτά θα ήθελε να κερδίσει εκείνος το Survivor ή η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Σπανού μια guest star εμφάνιση στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. «Δεν ήθελα καμία ένταση. Περίμενα ότι στην αρχή θα έδιναν πιο μεγάλο βάρος στο πως επιβιώνουμε, παρά στον χαμό. Έχω εκπλαγεί», εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού. Αναφορικά με το αν θα ξανάμπαινε στο Survivor αν της δινόταν η ευκαιρία, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Σημείωσε ακόμα, πως εκτός από παιχνίδι επιβίωσης είναι ξεκάθαρα παιχνίδι του μυαλού. «Δεν ξέρω τι θα έχει γίνει. Δεν μπορώ την πολλή βαβούρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ