Η Ελισάβετ Σπανού εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη και μετέφερε στον Νίκο Μουτσινά όλο το παρασκήνιο του Survivor. «Δεν ήθελα καμία ένταση. Περίμενα ότι στην αρχή θα έδιναν πιο μεγάλο βάρος στο πως επιβιώνουμε, παρά στον χαμό. Έχω εκπλαγεί», εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού. Ενώ, η τραγουδίστρια σιγοντάροντας την ατάκα του Νίκου Μουτσινά, σχολίασε πως ούτε εκείνη θα έβγαζε τον εαυτό της από το Survivor. Παρόλα αυτά επέστρεψε πρώτη από τον Άγιο Δομίνικο.

Πώς πήρε όμως την απόφαση να πάει στο Survivor; «Είναι πολύ δύσκολο. Μου την είχε βαρέσει με τα lockdown. Ήταν. Μου άρεσε. Είναι πολύ μεγάλη η κούραση, αλλά δημιουργήθηκαν και πολλές εντάσεις. Το έβλεπα να έρχεται», ανέφερε, ενώ δικαιολόγησε τη στάση του Βαλάντη, εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους για τους οποίους δεν τον ψήφισε. «Ο Βαλάντης αδικείται. Δεν λέει πάντα λάθος πράγματα, αλλά το χάνει με τον τρόπο του», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη, και την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Βαλάντη, η Ελισάβετ Σπανού στα σχόλιά της άφησε ερωτηματικά και αιχμές.

«Έσπρωχνε κι άλλος από την άλλη μεριά και δεν πέθαινε. Υπάρχει ανθρωπιά. Νομίζω ήταν αφορμή για όλα τα άλλα που υποφώσκουν και δεν βλέπετε. Δεν ξέρω αν παίζει ή δεν παίζει φλερτ. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Σίγουρα δεν επηρεάζει την ομάδα και την απόδοσή της. Γι΄ αυτό λέω ότι μάλλον όλο αυτό είναι μια έκφραση συσσωρευμένης έντασης. Πώς αντέδρασε η Αθηνά, είδατε; Πώς ψήφισε ο Γιωρίκας; Το περιμένατε;», ήταν μερικά από όσα άφησε να αιωρούνται…

Αναφορικά με το αν θα ξανάμπαινε στο Survivor αν της δινόταν η ευκαιρία, η Ελισάβετ Σπανού δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Σημείωσε ακόμα, πως εκτός από παιχνίδι επιβίωσης είναι ξεκάθαρα παιχνίδι του μυαλού. «Δεν ξέρω τι θα έχει γίνει. Δεν μπορώ την πολλή βαβούρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ