Στο θέατρο Άλσος για ένα ατμοσφαιρικό live βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το βράδυ της Τετάρτης και τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες έχοντας στο κοινό της αγαπημένα πρόσωπά.

Η γνωστή ερμηνεύτρια που επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από μια απουσία πολλών μηνών (όπως και όλοι οι τραγουδιστές) λόγω του lockdown, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και φυσικά απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα από την οικογένειά της.

Στο live της βρέθηκαν μεταξύ άλλων η μητέρα της, Ισιδώρα Σιδέρη, που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και την καμάρωσε on stage, αλλά και ο σύζυγός της και γνωστός δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου.

Αν και στο παρελθόν, ο Σπύρος Δημητρίου είχε δει την Ελεωνόρα μόνο δυο φορές σε live performance, τώρα φαίνεται πως είναι ο μεγάλος θαυμαστής της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ! και στη Φανή Πλατσατούρα, ο Σπύρος Δημητρίου είχε αποκαλύψει με χιούμορ: «Δεν είχα πάει σε συναυλία της (σ.σ. Ελεωνόρας Ζουγανέλη) και το έχει παράπονο! Θα σου διηγηθώ κι ένα αστείο σκηνικό. Την είχα δει μία φορά ζωντανά κάπου το 2013 στην Αρμάτα στις Σπέτσες (σ.σ. παραδοσιακή γιορτή του νησιού), αλλά την είχα δει αναγκαστικά γιατί στις εκδηλώσεις εκείνη τη χρονιά τραγουδούσε μόνο η Ελεωνόρα. (Γελάει.) Kαι άλλη μια φορά είχα πάει στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζονταν ο Μαχαιρίτσας, ο Ζουγανέλης και ο Παπακωνσταντίνου και ο συχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας είχε την προηγούμενη μέρα μια συναυλία στη Ρόδο, πλην όμως ήρθε στην Αθήνα μια θεομηνία και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο. Μας ενημέρωσαν πριν από το πρόγραμμα ότι στη θέση του Μαχαιρίτσα θα εμφανιστεί εκτάκτως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω, αλλά με κράτησε η παρέα μου. (Γελάει.)».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ