Με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίες βρέθηκαν στην live εμφάνισή του στον Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης, η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε την ευκαιρία μα ζητήσει συγνώμη στη σύζυγό του, Αντελίνα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια προς το πρόσωπό της, τα οποία την είχαν στεναχωρήσει: «Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά, παρόλα αυτά με όλα όσα γίνονται στην προσωπική μου ζωή το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα.

«Eίχε στενοχωρηθεί με εμένα»

Την περασμένη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης που περίπου ήταν στο ίδιο πλαίσιο με τις χθεσινές, η Αντελίνα είχε στενοχωρηθεί με εμένα.

Παρόλο που δεν είχα πει κάτι κακό -ξέρετε ότι δεν λέω κάτι κακό για τους ανθρώπους τους οποίους σχολιάζουμε, με πολύ χιούμορ και με πολύ ωραία και γλυκιά διάθεση- είχα σχολιάσει αυτά που είχε ο Χάρης, παρόλα αυτά μου είχε στείλει ένα μεγάλο, έντονα συγκινησιακό μήνυμα και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Και θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς ότι “δεν ξέρετε, δεν είσαστε μέσα στο σπίτι μου για να ξέρετε τι γίνεται”» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ