Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίες βρέθηκαν στην live εμφάνισή του στον Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που δέχτηκε για το νέο Fame Story αλλά και για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Μου έγινε πρόταση για το Fame Story, ήταν πολύ καλή πρόταση και τη σκέφτομαι σοβαρά. Υπάρχει μια εκπομπή που παίζει τώρα στην τηλεόραση που είχε προταθεί σε μένα και την Αντελίνα. Δεν την έχω δει για να ξέρω αν κάναμε λάθος ή όχι. Μας είχε προταθεί ως ζευγάρι να την παρουσιάσουμε. Τώρα την παρουσιάζει ένας. Υπάρχει μια τριβή σε κάθε ζευγάρι που δουλεύει μαζί στην τηλεόραση. Το ένιωσα και εγώ» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Η Αντελίνα δεν θα επιστρέψει πριν από το 2024 στην τηλεόραση»

«Η γυναίκα μου, η Αντελίνα δεν θα επιστρέψει πριν από το 2024 στην τηλεόραση. Είπαμε να τελειώσει και η κόρη μας το δημοτικό. Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ τώρα που απέχει. Και θέλουμε λίγο να το κρατήσουμε αυτό. Είπαμε να απέχει για ακόμη μια χρονιά από την τηλεόραση και από του χρόνου βλέπουμε» αποκάλυψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ