Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη. 9 χρόνια έχουν περάσει από τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που πραγματοποιήθηκε το 2013 στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Κεφαλάρι. Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχεται πως με δεδομένο ότι τρία χρόνια πριν από τον θρησκευτικό τους γάμο έκαναν και πολιτικό δεν είναι ποτέ σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζει με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«15 Δεκεμβρίου 2013. 9 χρόνια από τον θρησκευτικό μας γάμο. Όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν είμαι σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζουμε: Το 26/3/10 που παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή το 15/12/13 που παντρευτήκαμε με παπά και με κουμπάρο… και βαφτίσαμε και τις κόρες μας; Γιατί να κάνουμε περιττά έξοδα όταν μπορούμε σε μία μέρα να κάνουμε τρεις τελετές;», έγραψε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τη σύζυγό του: «Καρδιά μου όμορφη και τρυφερή, κουκλάρα μου, γυναικάρα μου, κολώνα μου και στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε και να μας αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα».

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης επιστράτευσε και πάλι το χιούμορ του, σχολιάζοντας με τον τρόπο του το άφθονο ρύζι που έριξαν στο ζευγάρι καθώς έβγαινε από την εκκλησία.

«Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι που ομάδα διαδηλωτών έξω από την εκκλησία
μας επιτέθηκε πετώντας μας ρύζι μόλις βγήκαμε. Καμία σύλληψη δεν έγινε», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ