Μια άκρως καλοκαιρινή συνταγή πεθύμησε μέσα στον χειμώνα η Αντελίνα Βαρθακούρη, τα γεμιστά! Η παρουσιάστρια η οποία κάνει μια παύση από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, μοιράζεται κομμάτια της καθημερινότητάς της μέσα από τα social media. Στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Αντελίνα Βαρθακούρη μας έδειξε τη συνταγή για γεμιστά που ακολουθεί.

«Αν και δεν είναι χειμωνιάτικο φαγητό, μετά από αρκετό κρέας, πεθύμησα γεμιστά. Εσείς πώς φτιάχνετε τη γέμιση; Τζακάκι, κρασάκι, κουβεντούλα και λίγα καλά γεμιστά κάνουν τη μέρα πιο νόστιμη», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Αντελίνα Βαρθακούρη μοιράστηκε τα μυστικά από τη δική της συνταγή.

Τα υλικά για τη γέμιση

Χυμός από φρέσκια ντομάτα

Πελτές

Κρεμμύδι μπόλικο

Κρεμμυδάκι φρέσκο

Καρότο

Μελιτζάνα

Κολοκύθι

Πιπεριά Φλωρίνης

Μαϊντανός

Δυόσμος φρέσκος

Δυόσμος αποξηραμένος

Λίγος βασιλικός αποξηραμένος

Αλάτι.

Πιπέρι

Ζάχαρή (λίγη)

Επιπλέον στα tips που ανέφερε για τη συνταγή σημείωσε:

  • Οι ντομάτες που μου αρέσουν αυτή την εποχή είναι από τις Κεχριές χωρίς ορμόνες.
  • Τις πατάτες πριν της βάλω τις βράζω σε αλατισμένο νερό και μετά τις βάζω σε ένα μπολ με φρέσκια ντομάτα να την πιούν.
  • Στο τελείωμα βάζω πάντα τριμμένη φρυγανιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ