Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται για τη φρίκη που ζούσε μια 12χρονη στον Κολωνό. To νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 53χρονο, ο οποίος στη συνέχεια την εξέδιδε και ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τους βιασμούς της στο διαδίκτυο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ εντοπίστηκαν συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να βιάσουν το παιδί.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ωστοσό, ζήτησε νέα προθεσμία για την Τετάρτη την οποία και πήρε.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο φρικτό γεγονός. Συγκεκριμένα μοιράστηκε ένα βίντεο κρατώντας την αγκαλιά της την κόρη της, Αλεξάνδρα και έγραψε: «Όταν με αγκαλιάζει και μου τραγουδάει με ηρεμεί και με γαληνεύει. Και σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου. Και ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια. Και τα παιδιά των άλλων, και αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Και πρέπει να τα έχουμε ασφαλή. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, και τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται. Και δεν σταματάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ