Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην φετινή της συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε αδέλφια δίδυμα που δεν μοιάζουμε εξωτερικά. Με τον Χρήστο Θηβαίο είχα έναν “έρωτα” πολλά χρόνια, αυτό που μου δίνει είναι το άμεσο».

Όπως είπε, σε μεγάλα μαγαζιά που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, το έχει κάνει για οικονομικούς λόγους: «Μετά από μία συναυλία, όταν πηγαίνω να ξεκουραστώ θέλω περίπου μία ώρα να χαρώ αυτό που έζησα. Μάλλον ο Θεός είναι αυτός που με κρατάει ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια επάνω στην σκηνή. Στην ζωή μου δεν έχω υπάρξει τακτικό κορίτσι που να ακολουθούσε τα ”πρέπει”, δεν είχα πολύ καλή σχέση μαζί τους».

Για την γνωριμία της με το Γιώργο Θεοφάνους που έγινε μέσα από την ερμηνεία της για το τραγούδι της επιτυχημένης σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο», σχολίασε ότι ήταν η αφορμή για να γνωριστούν οι δυο τους, καθώς «μέχρι τώρα δεν είχα την τύχη να τον συναντήσω».

Σχετικά με την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη είπε: «Όταν ψάχνεις να βρεις γιατί ξηλώθηκε ένα πουλόβερ είναι μία ουτοπία, πρέπει να βρεις την άκρη του. Δεν φταίνε ούτε οι Ρομά, ούτε η αστυνομία ούτε και η κυβέρνηση. Αυτό που φταίει είναι ότι δεν υπάρχει ένας ”πατέρας” στην μειονότητα των Ρομά και οι ίδιοι δεν θέλουν να ζήσουν αλλιώς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ