Αν υπάρχει κάτι που την κινεί, την κρατά σε εγρήγορση και τη χαρακτηρίζει είναι η λατρεία της στα ταξίδια. Η Ελένη Βαΐτσου έχει επισκεφθεί μέσα στα χρόνια πολλούς προορισμούς και δεν σταματά κάθε φορά να αναζητά τον επόμενο.

Λάτρης της φωτογραφίας και έχοντας δημιουργήσει και έναν λογαριασμό στο Instagram τον wander.and.observe με ιδιαίτερα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της, η Ελένη Βαΐτσου αρέσκεται στο να βρίσκεται σε μια συνεχή περιπλάνηση και να γεμίζει τις μπαταρίες της με νέα ερεθίσματα από τα όσα θα δει στα μέρη όπου φτάνει. «Το να ταξιδεύω είναι η θεραπεία μου», λέει σε κάποιο από αυτά.

Πριν ακόμα μπει το καλοκαίρι, η νεαρή ηθοποιός μας ταξιδεύει και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Η ονομαστική μου γιορτή φέτος με βρίσκει σε μια τέτοια φάση και οι πολυάριθμες θερμές ευχές σας την κάνουν ακόμη καλύτερη! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι να κάνετε πράγματα που σας αδειάζουν τις τσέπες αλλά σας γεμίζουν χαρά, εμπειρίες και υπέροχες αναμνήσεις», εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Βαΐτσου καθώς μοιράστηκε την πρώτη στάση του τουρ της.

Από τη Νίκαια της Γαλλίας, στην Ισπανία με στάσεις στη Σεβίλλη, τη Ρόντα και την παραλία Μαρμπέλα όπου ήλπιζε να κάνει το πρώτο της μπάνιο. «Ήθελα το πρώτο μου μπάνιο για φέτος να γίνει στη θάλασσα του Αλμποράν. Δεν έγινε!», εκμυστηρεύτηκε, καθώς η θάλασσα ήταν ακόμα κρύα.

Έπειτα στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης, να βλέπει από κοντά διάσημους πίνακες στο Μουσείο Thyssen-Bornemisza και να απολαμβάνει το ποτό της στο ντίσκο κλαμπ Morris, στο εστιατόριο Florinda Park.

Το ταξίδι της μετά την Ισπανία συνεχίζεται στο Μόντε Κάρλο, από όπου η Ελένη Βαΐτσου μοιράστηκε στιγμιότυπα από τους αγώνες της Formula 1 που παρακολούθησε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ