Από τη στιγμή που πέρασε ο δύσκολος Ιανουάριος, η Ελένη Βαΐτσου δεν σταματά να σκέφτεται το καλοκαίρι. Η ηθοποιός είχε καλωσόρισε πριν δυο μέρες τον Φεβρουάριο με μια άκρως καλοκαιρινή της στιγμή από ταξίδι της στη Σαντορίνη. «Το καλοκαίρι είναι κοντά», είχε γράψει κι ας κρατάει ακόμα το τσουχτερό κρύο.

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ξεκάθαρα. Η Ελένη Βαΐτσου ανυπομονεί για τον επόμενο ταξιδιωτικό της προορισμό και κάτι μας λέει ότι θέλει να έχει στο ταξίδι της καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Ζητώντας ιδέες από τους διαδικτυακούς τους φίλους, η Ελένη Βαΐτσου μοιράστηκε μαζί μας το άλμπουμ τον παλαιότερων διακοπών της από την Τανζανία.

«Κάθε πέρσι και καλύτερα… #tb ένα χρόνο πριν τέτοιες μέρες. Ρίχτε καμία ιδέα για το επόμενο ταξίδι!», έγραψε η ηθοποιός, καθώς μας χάρισε στιγμιότυπα μοναδικής ομορφιάς και ξεχωριστών τοπίων. Στην Τανζανία βρίσκονται κορυφαίοι προορισμοί για σαφάρι. Ένα από τα νησάκια που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση είναι η Ζανζιβάρη. Φημίζεται για τις παραλίες της με ολόλευκη άμμο, κοκοφοίνικες και δροσερά νερά.

Η Ελένη Βαΐτσου πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στη σειρά του Αnt1, «Ήλιος». Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες στο ΟΚ!, ο Γιώργος Καραμίχος ήταν ο ένας από τους λόγους που την έκαναν να πει «ναι». «Ένας από τους λόγους που είπα «ναι» στη σειρά ήταν ο Γιώργος Καραμίχος. Όταν με πήραν για να μπω στο τέλος της πρώτης σεζόν, ήξερα ότι ο ρόλος μου θα ήταν μικρός και για συγκεκριμένο διάστημα. Το μόνο που ρώτησα ήταν με ποιους ηθοποιούς θα παίζω και όταν μου απάντησαν «με τον Καραμίχο», είπα αμέσως το OK, χωρίς να με νοιάζει η έκταση του ρόλου. Είμαι πολύ τυχερή για αυτή τη συνθήκη. Θαύμαζα τον Γιώργο από τις δουλειές του, τον έβλεπα πριν καν ασχοληθώ εγώ με την υποκριτική. Είναι ένας καλλιτέχνης με αξιοζήλευτη καριέρα αλλά για μένα είναι κυρίως ένας άνθρωπος καλόκαρδος και δοτικός με μια ευγένεια και ποιότητα που σπάνια συναντάς στον χώρο και γενικά στον κόσμο», λέει στη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ