Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφερόμενη στη φετινή τηλεοπτική χρονιά είπε πως ήταν αρκετά δύσκολη.

«Δεν ξέρω εάν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θέλει να βλέπει ο κόσμος. Από τη μία είναι καλό που υπάρχουν τόσες εκπομπές και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς γιατί έχουμε επιλογές. Από την άλλη όμως, είναι μία μάχη, ειδικά από τότε που μπήκε και η επικαιρότητα στη ψυχαγωγία».

Όπως είπε η Ελένη Τσολάκη, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη τηλεόραση από τα site καθώς δεν προλαβαίνει να δει κανονικά τηλεόραση.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου από πότε να έχω να κάτσω να δω κάποια εκπομπή ή κάποια σειρά. Μόνο καμιά ταινία εάν δω το βράδυ στο σπίτι. Οι πραγματικοί μου φίλοι δεν με ρωτάνε για την τηλεόραση γιατί ξέρουν πως δεν θα μιλήσω. Όταν βρισκόμαστε λέμε άλλα πράγματα».

Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα είπε πως σωστά υπάρχει οπότε κατά συνέπεια είναι λογικό να έχουν περιορίσει τον αυθορμητισμό τους.

Τι είπε για το σκυλάκι της την Τρούφα;

Μιλώντας για το σκυλάκι της αποκάλυψε πως πριν την αποκτήσει, είχε φοβία καθώς την είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι όταν ήταν μικρή.

«Μέχρι να πάρω την Τρούφα δεν είχα ακουμπήσει σκυλάκι. Φοβόμουν τα σκυλάκια γιατί με είχε δαγκώσει ένα σκυλάκι μικρή. Ένα από τα πράγματα που δεν ήμουν περήφανη εγώ για τον εαυτό μου ήταν η συγκεκριμένη φοβία. Και πίστευα πως θα το καταπολεμήσω, ζώντας με ένα σκυλάκι. Είναι συνέχεια μαζί μου».

Σε σχέση με τα Χριστούγεννα είπε πως θυμάται πολύ έντονα τις μυρωδιές από τα τσουρέκια που έφτιαχνε η μητέρα της.

«Δεν ήμουν της κουζίνας. Όταν ξεκίνησα να μένω μόνη μου έμαθα αναγκαστικά να μαγειρεύω. Λίγο πολύ όλοι γινόμαστε η μαμά μας. Λέω κουβέντες που έλεγε και εκείνη.

Στολίζω το σπίτι τις γιορτές, τρελαίνομαι. Είμαστε εννέα χρόνια με τον Παύλο. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα σε μία σχέση είναι το παιδί. Όλο το υπόλοιπο είναι το ίδιο πάνω κάτω.

Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούνε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή».

Η Ελένη Τσολάκη είπε πως η ευχή της για το 2024 είναι να δούμε με καλοσύνη τον διπλανό μας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε λίγο ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ