Η Ελένη Τσολάκη περιέγραψε μια δική της, προσωπική ιστορία που βίωσε όταν ήταν 16 χρόνων με αφορμή τη ληστεία που έγινε στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα.

Θύμα ληστείας έπεσε ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, καθώς ένας άγνωστος εισέβαλλε το βράδυ της Δευτέρας στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι. Η υπάλληλος του βρισκόταν στο φαρμακείο και προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, ο οποίος έφυγε με τα πόδια έχοντας πάρει 250 ευρώ από το ταμείο.

Και πάνω στο συγκεκριμένο γεγονός, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε ότι: «Το ‘χω πάθει 16 χρονών, όταν κρατούσα κάποια μεσημέρια τα καλοκαίρια ένα μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μανούλα μου. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Ήταν Αύγουστος, η πόλη ήταν άδεια, δεν υπήρχε κόσμος.

Ήμουν στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο, γιατί δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού ήταν το ταμείο, εκεί είχα αφημένο και το κινητό μου.

Κάποια στιγμή αισθάνομαι την παρουσία κάποιου, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω μου ακριβώς, ο οποίος με κοιτάζει και με απειλεί: δώσε μου τα χρήματα. Εγώ σαστίζω, δεν ξέρω τι να κάνω, τα χάνω και κάνω κάποιες σπασμωδικές κινήσεις. Αυτός πήρε το κινητό μου, δεν πήρε τα χρήματα από το ταμείο και έφυγε. Για πολύ καιρό μετά δεν μπορούσα να ξανακρατήσω μόνη μου το μαγαζί, νιώθεις ότι βιάζεσαι εκείνη την ώρα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ